CTI Trackballs - pekingsløsningen som varer og varer

  18.02.2019

HVORFOR bruker du en trackball? Datamusen er blitt så vanlig at mange mennesker sjelden slutter å tenke på et annet alternativ.

Men selv på et skrivebord har det sine ulemper - du trenger mye plass (vær forsiktig der du setter kaffen din!), Og over en lang periode med intens bruk kan det være slitsomt på armen.

I et industrielt eller medisinsk miljø har en trackball kanten - forbedret nøyaktighet og mindre tretthet; et fast, plassbesparende bolig og integrering med en rekke forskjellige utganger.

Helt enkelt er trackballs pekeenheter som hovedsakelig brukes til skjermbasert bevegelse. De ser litt ut som en invertert balldrevet mus - ballen vender oppover og roteres med fingrene, tommelen eller håndflaten.

Funnet i sikkerhetssystemer, datamaskinstøttede design arbeidsstasjoner, medisinske applikasjoner og kringkastingsutstyr, så vel som i marine-, militær- og transportmiljøer blir sporboller ofte valgt når en mer robust løsning er nødvendig.

Og hvis pålitelighet er det du trenger, se ikke lenger enn det sortimentet som CTI Electronics tilbyr.

Deres trackballs er vurdert i over 10 år med pålitelig service (100 000+ timer i industriell standard testing) - men de jobber fortsatt hardt på arbeidsplasser to tiår etter installasjonen - uten behov for reparasjon - på grunn av materialer av høy kvalitet som de bruker.

De spesielle dual optiske kodene - med gullbelagte rør - betyr at signalet ikke går tapt i løpet av flere tiår, da LED-intensiteten endres. Ballbanen er laget av høyt tetthet mineralmateriale som tåler den type ekspansjon og sammentrekning som finnes i ekstreme temperaturmiljøer.

CTIs trackballs har en standard driftstemperatur på -25 ° C til + 80 ° C - et område som ikke er oppnådd av noen annen produsent over hele verden.

De er tilgjengelige som stasjonære musepekere, panelmonterte industrielle sporboller (kvadratur) og trackball-musepekere, og deres industrielle sporboller er i bruk i militær-, romfart, medisinsk, prosesskontroll og andre applikasjoner der presisjon er kritisk.

Hvis du velger riktig enhet, tar du hensyn til hvor ofte det blir brukt, markørens hastighet og målmålene. Tetningsmuligheter er også tilgjengelige, avhengig av hvilket miljø sporballen må tåle.

Andre faktorer som skal tas hensyn til er behovet for friksjonsdemping - for å forhindre uønsket bevegelse av styrekulen i miljøer som helikoptre og fly som har høyt vibrasjonsnivå - og om brukeren skal bruke hansker eller ikke.

Nexus kan hjelpe deg med å velge riktig trackball for dine behov, og jobbe med deg rett fra designfasen om nødvendig. Bare ring eller e-post, og vi kan snakke gjennom dine krav og konfigurere et produkt som fungerer bare for deg.

Alle sporbullene som tilbys av CTI via Nexus, oppfyller standardene som er fastsatt av medisinske og militære næringer. De er egnet for tøffe miljøer, har en rekke tilpassede alternativer, og leverer en lang livssyklus.

For å se alle våre CTI Trackballs, besøk http://nexuscomponents.co.uk/Products/Keyboards/Trackball-Mouse-Pointers